Картонно-Паперова Компанія

 

туалетний папір Тоалетна хартија 100% Пулпа:

  • Двоен слој 4 PC. во пакет;
  • Серпентина Висина – 90 мм;
  • Ролка дијаметар – 100 мм;
  • Дијаметар школки - 45 мм;
  • Тежина - 340 R.
Други пати е видено:
- V-хартиени крпи
- Пешкир paperovy 100% Пулпа
- Servetki 100% Пулпа
- Тоалетна хартија Џамбо школки
- Тоалетна хартија во џебот

Вие исто така може да бидат заинтересирани во

Белата книга

На cellulosic бело

Хартија во боја

Боја на cellulosic

Сите права се задржани 2009 - 2014