Картонно-Паперова Компанія
База од целулоза за производство на санитарни производи – крпи Школки, тоалет paperu, servetok, Џамбо и ролни.

Основни:

  • Број на слоеви - 1-2;
  • Густина - 17-35 г / м ²;
  • Ролка дијаметар - 800-1200 мм;
  • Ширина полотна – 200-2240 мм;
  • Бои: жолта, розова, зелено, Тиркизниот, портокал.
  • Пакување - Полиетилен.
Останати:

- На cellulosic бело

Вие исто така може да бидат заинтересирани во
Рушники паперові V-складання

рушник V-складання паперовий


Рушники паперові V-складання

Тоалетна хартија 100% Пулпа


Тоалетна хартија 100% Пулпа

Пешкир paperovy 100% Пулпа


Пешкир paperovy 100% Пулпа

Servetki 100% Пулпа

паперові серветки целюлозніServetki 100% Пулпа

Амо Џамбо на ракавотТоалетна хартија Џамбо школки

Тоалетна хартија во џебот

туалетний папір з целюлози


Тоалетна хартија во џебот

Серветки паперові преміум 33 см

серветка паперова для ресорану

Серветки паперова 33 см преміум якості

Сите права се задржани 2009 - 2014