Картонно-Паперова Компанія
Servetki 100% Пулпа:

  • Едно- 40 парчиња во пакување;
  • Формат - 240x240 mm;
  • Тежина - 47 R;
  • Износ во пакет - 75 ЕЕЗ.;
  • Број на база на - 35 пакети;
  • Пакување - Полиетилен.
Останати:
- ЗЗ-хартиени крпи
- Тоалетна хартија 100% Пулпа
- Пешкир paperovy 100% Пулпа
- Тоалетна хартија Џамбо школки
- Тоалетна хартија во џебот

Вие исто така може да бидат заинтересирани во

Белата книга

На cellulosic бело

Хартија во боја

Боја на cellulosic

Сите права се задржани 2009 - 2014