Картонно-Паперова Компанія

V-folded towel paperВиткање крпи тип V е широко се користи во престижни институции, и чиста целулоза хартија, од кои тие се направени, прави дури и поудобно една институција, каде што тие се. Можно е да се произведуваат различни бои опции. Основни бои – бело, зелено. Крпи V не дава сушење на уреди, кој најчесто се користи, але є більш зручними та ефективнішими, при тому, як показало дослідження, рушники є більш гігієнічними, бидејќи по бришејќи рака крпа е неколку пати помала од бактерии, отколку по сушење под elektrosushkoyu. Покрај, Можете да ги избрише лицето со крпа, Зошто да не го направи преку воздух сушење.
V-хартиени крпи (ЗЗ):

  • Двоен слој 150-250 парчиња во пакување;
  • Основа – Пулпа;
  • Шире. / Должина. - 230/245 мм;
  • Тежина - 450-550 R;
  • Боја: бело, Договор

Останати:
- ТМ V-крпа "Towelie"
- Тоалетна хартија 100% Пулпа
- Хартиена крпа со основните
- Тоалетна хартија Џамбо школки
- Салфети 500 Бело
- Салфети 100 PC. Бело
- Салфети 100 PC. zabarvleni
– Салфети 40 PC. Бело
- Тоалетна хартија стандард

Вие исто така може да бидат заинтересирани во

Белата книга

На cellulosic бело

Хартија во боја

Боја на cellulosic

Сите права се задржани 2009 - 2014