Картонно-Паперова Компанія
Пешкир paperovy 100% на целулоза црева:

  • Двоен слој 2 PC. во пакет;
  • Серпентина Висина – 230± 1 mm;
  • Ролка дијаметар – 115± 1 mm;
  • Дијаметар школки - 45 мм;
  • Должината на хартија лента - 17 м;
  • Тежина - 350 R;
  • Износ во пакет - 12 ЕЕЗ.;
  • Број на база на - 32 Пакување;
  • Пакување - Полиетилен.
Други пати е видено:
- ЗЗ-хартиени крпи
- Тоалетна хартија 100% Пулпа
- Servetki 100% Пулпа
- Тоалетна хартија Џамбо школки
- Тоалетна хартија во џебот


Вие исто така може да бидат заинтересирани во

Белата книга

На cellulosic бело

Хартија во боја

Боја на cellulosic

Сите права се задржани 2009 - 2014