Картонно-Паперова Компанія

кутник картонний

Катче картон профілю L призначений для захисту кутів продукції, по, против физички оштетувања. Тие можат да се одбранат, како пакување, и производ само, се во пакетот, надвор од пакување, па дури и наместо тоа.

  • Дебелина на ѕидот - 2-10 мм;
  • Ширина - 35-100 мм;
  • Должина - да 6000 мм.

 

Заштитна картон триаголник - производ, со што се решава проблемот на транспорт и складирање пакување. Во прилог или на местото на постојните видови на пакување (се водат за околу рака или лента, картони, палети, послужавник) Заштитна картон агли обезбеди чување на.

Предности на картонски Гон следниве:

•використання кутника запобігає пошкодженню кутів і країв упаковки при транспортуванні і зберіганні

• Користете Гон спречува зголемена пакување во вертикално оптоварување

• Гон товарот користејќи горниот лента не се пренесува на оптоварување, и дистрибуирани низ аглите на дното на фиоката. Во овој случај, товарот, кои можат да издржат таков рамка дофат 1tonny

•використання кутника запобігає зминанню нижнього ряду гофрокоробів при складанні рядами

кутник картонний, уголок кутник картонний, уголок
заштита пакување листови материјали заштита на рабовите на ролна материјали крајот заштита
 kątownik tekturowy  kątownik tekturowy  кутник картонний
заштита на рабовите на врски Кутии заштита и кутии заштита против истурање пепелницитеОстанати:
- Картон ракавВие исто така може да бидат заинтересирани во

Картон ролни

Korobkova картон ролни

Картон листови

Korobkova картонски плочи

Картон за покрив

Картон за мека покрив

Сите права се задржани 2009 - 2014