Картонно-Паперова Компанія

Санитарен прибор

Servetki 100 “Бела линија”, Бело

Серветки 100 “Біла Лінія”, білі

“Картон и хартија компанијата” воведува нов производ – салфетки, пакување за 100 PC. за домашни и индустриски потреби на малите институции. Салфетки ќе
Детали за

Тоалетна хартија 500

Туалетний папір 500

Тоалетна хартија 500 – ефективни решенија и за дома, и хотели, рестораните и другите јавни места. Так само,
Детали за

Салфети 500 Лист ТМ “Пешкир”

Серветки паперові 500 аркушів ТМ “Рушничок”

Дополнувања на нова линија на санитарни производи на нашата компанија. Салфетки за јадење со 100% целулоза хартија во нови пакувања од голема
Детали за

Хартиена крпа V-собранието, ТМ “Пешкир”

Рушник паперовий V-складання, ТМ “Рушничок”

Хартиена крпа лист V-виткање со чиста изветвена пулпа сега е во нова, робустен пакет на детални информации за производот, на хартија
Детали за

V-хартиени крпи

V-рушники паперові

Виткање крпи тип V е широко се користи во престижни институции, и чиста целулоза хартија, од кои тие се направени, прави дури и поудобно
Детали за

Тоалетна хартија 100% Пулпа

Папір туалетний 100% целюлоза

  Тоалетна хартија 100% Пулпа: Двоен слој 4 PC. во пакет; Серпентина Висина – 90 мм; Ролка дијаметар – 10ммм;
Детали за

Пешкир paperovy 100% Пулпа

Рушник паперовий 100% целюлоза

Пешкир paperovy 100% на целулоза црева: Двоен слој 2 PC. во пакет; Серпентина Висина – 230± 1 mm; Ролка дијаметар – 115± 1
Детали за

Servetki 100% Пулпа

Серветки 100% целюлоза

Servetki 100% Пулпа: Едно- 40 парчиња во пакување; Формат - 240x240 mm; Тежина - 47 R; Број во пакет
Детали за

Тоалетна хартија Џамбо школки

Туалетний папір Джамбо на гільзі

Туалетний папір для громадських закладів типу Джамбо (великий розмір) на големо, без торгових марок або під приватною маркою замовника. Призначений для
Детали за

Сите права се задржани 2009 - 2014