Картонно-Паперова Компанія

Картон

Картон за мек покрив одделение Б

Картон для м’якої покрівлі марки Б

Картон за мека покрив бренд ние произведуваме висококвалитетни специјални картон за производство на безалкохолни кров – ruberoydu, во кои
Детали за

Korobkova картон ролни

Картон коробковий в рулонах

Korobkova картон ролни. Бренд CC-2. Кутија картонска нашето производство добиени од преработка на одбрани средно влакна (отпадна хартија), кои се внимателно
Детали за

Korobkova картонски плочи

Картон коробковий в листах

Картонска кутија на букви. Ние ги доставуваме голем број на домашни странски клиенти со квалитетни картонски лист за пакување, која служи како баласт помеѓу слоевите
Детали за

Сите права се задржани 2009 - 2014